Tuesday, November 4, 2008

NAMA SEBELUM ZAHARI...

u know what??? mesti xtau kan...belum citer. adoyaiiiii... xde lah.. semalam masa borak2 and tea bersama-sama family, mak aku tanya...

Emak: no giliran konvo ko brape teh?
Aku
: 486 mak...
Emak
: jauh tu...
Aku
: bese la mak... nama zahari... z ... blakang la jawabnya... klu mak letak Azahari mesti duk dpn...

tiba2 ayah aku menyampuk...

Ayah: dulu ada kwn ayah suh letak nama kamaruzzaman coz anak dia nama kamaruzzaman.
Aku
: ape??? xnak la org (mcm aku bleh ckp masa aku baby dulu)...kui3...
Ayah
: org tu pun mcm 3 suku skit...
Aku
: hahahahahahahahahaha...


kelakar la plak aku dgr citer ayah n mak aku... adik aku dia nak letak nama salmah memula... cam citer SAYANG SALMAH la plak tapi along aku bertindak pantas isi borang pendaftaran n letak nama Nor Faridayu...klu x sorang kamaruzzaman sorang lagi salmah... hehehehehehehe...

2 comments:

kema said...

hy kamaruzzaman!
hahaha
mmg lawak la kau neh zahari.huhu

zackque said...

betul la kema oi... x caya tanya parents aku... hohohohohoho...