Wednesday, January 13, 2010

DEFENCE PROPOSAL

Assalamualaikum... Salam 1 Malaysia...

Rasanya dh lama x apdet blog nie... Maaf ya pada teman2 yg menyarankan saya supaya apdet blog ni cpt2...Agak busy gak kebelakangan ini... Saya sedang menyiapkan proposal utk final year project yg akan di"defend"kan pada 20/01 nie... Saya agak takut dan gementar ketika ini... Semoga Allah memudahkan segala-galanya... Amin...

Selain sibuk dgn proposal, saya juga menjadi juri yg x bertauliah utk AJL baru2 nie... Ahaks... Byk komentar2 yg dilontarkan... Ada yg berpuas ati dan yg x berpuas ati dgn keputusan juri... Saya??? Of course x setuju dgn keputusan juri yg saya rasa agak berat sebelah dan bias dlm menilai... That is my opinion... If u disagree, pls leave this entry (emo la plak)... Ops... Lupa plak nk bg tau kenape saya x setuju dgn keputusan juri... Of course my favourite singer, Misha Omar kalah mengejut mlm tue... Dh tentu2 lagu tu jadi lagu terbaik AIM yg lps menewaskan Yuna dan artis2 yg lain... Tp dlm gelanggang Juara Lagu, lain plak jadinya... Entah la... Saya rasa ada kaitan adegan "anak emas" stesen tv masing2... Misha mmg anak emas RTM... Faizal Tahir kita mmg sedia maklum anak emas TV3... Huhuhuhuhuhu... Yg juri2 pada mlm tersebut mmg adore dgn FT and Aizat especially Tok Ti kita... Xpelah... Mmg bukan rezeki Misha mlm tu... Xpe misha... Teruskan berkarya... Saya akan terus menyokong anda... Hehehehehehehehehehe...

3 comments:

atia said...

tok ti judges malam tuh eyh? huhu.. maybe betul la awak cakap.. kasi aizat n FT menang coz diorang akan buat concert nanti kat istana budaya bulan 2 ni.. tok ti yang organize.. make sense kan? hmm..

eyh, tp sy suke jugak aizat menang. hehehe.

zackque said...

no wonder la atia... huhuhuhuhuhuhu...

hami asraff said...

eh bukan nak komen pasal AJL. but pasal yang nak perfume. just ym me : hami_asraff@yahoo.com and i will give u phone number. bagi no fon kat sini bahaya. hehe ~