Monday, February 1, 2010

HUJUNG MINGGU YG BEST...

Assalamualaikum...

Tajuk entry rasa macam besr giler... str8 to the point... ngehehehehe... last Saturday (omputih skit), my friends and I pegi la berfoya2 di PD utk merelease tension yg agak terlampau di situ... sebelum pegi sana, we all masak la ayam goreng and nugget AYAMAS... kwn i dgn makwe dia bawak mee goreng... siyes sedap giler... x hengat punya sedap... ngehehehehehe...

We all gerak dari Shah Alam kul 8.30 mcm tue... topup T&G, borak2 kosong + gosipping pasal FA dlm kete (we all supporter FA ok)... of coz la LO jadi bahan rujukan di situ ya... ngeheheeheheh... benci dan terus membenci... ini la keje klu xde benda nk citer... ubat nk ilang ngantuk... huahahahahahaha...

Ok... Then, we all sampai kat PD kul 10.30... Alhamdulillah dpt parking... x ramai plak weekend2 ni kt PD... depa takut boya kot... ntah ape2... then, bersiap sedia utk mandi... foto2 di PD telah di upload di FB... x semua gambar di upload kerana terdapat aksi2 di luar kawalan... ahaks... mmg best mandi coz after 5 years kot aku x mandi kt PD... suka3...

Then, we all packed barang2 kul 2... lps solat (jamak zuhur and asar), we all pegi Nilai 3... mantop... tapi bila pegi berbekalkan RM100 dlm poket adalah sgt tidak best ya... xde menda nak di shopping... window2 bleh... kui3...

Yg haru + sedih, hari Ahad aku kena keje... dari kul 11 a.m - 8 p.m duk kt ofis buat keje... nasib baik boss memahami... belanja lunch and dinner... yg plg best, boss bg cuti isnin and selasa... hurrrrraaaayyyy.... i'm on my holiday now... prepare for IELTS... huh.... ok... nk baca buku... chow...

2 comments:

محمد فردوس سعد said...

semoga hidup enta terus best!!! bersama rahmat Ilahi :)

zackque said...

muhammad firdaus saad:

thanx for the wishes... may Allah bless us...