Wednesday, January 21, 2009

MATLAB...

sape yg terror MATLAB sila angkat tgn??? what??? none??? kedekut betul la... hehehehehe... MATLAB yg buat dunia aku kdg2 "GELAB"... cmner nak setel nie... bila ckp dgn dila MATLAB buat aku jd "GELAB"... dila balas balik... "Gelap2 jgn sebut ek...Sensitif"... tapi aku tau dila okey... tlg la aku setel MATLAB nie... dh tension punya pasal, maka aku layan la AJL23 yg aku download kat youtube... wakakakakakaka... maka itulah ubat utk MATLAB... hehehehehehehe

2 comments:

90° said...

hahhahha..ok je,saje nak cari topik gurau2..pasal matlab, aku ni guna editor je.sinusoidal tu ntah, xpenah pulak teman guna.mahap ye..teman pn beginner..hehehehe

zackque said...

xpe la dila... aku ni pun dh hampir2 give up... pening pala... nasib baik dak2 kelas aku sumer klaka2 dan best utk aku ilangkan ketensionan aku ni...