Saturday, February 14, 2009

PAGI YANG HENING....

Assalamualaikum...

Korang ape khabar??? Hope sihat2 selalu... Kerana aku telah ditagged oleh dila@memey, maka dgn bangganya u all will know 16 facts about me??? (nape they all x cukupkan 100 facts about me??? byk perihal aku korang kena tau ni... heheheheheheh)....

(1) aku suka masak... x caye??? ada aku kisah???

(2) aku suka makan kari as same as dila tapi not made in india... makanya... makanlah kari buatan Malaysia... aku suka karipap gak... kalau perisa sardin lagi masyuk...

(3) aku ada family yg happening... ahaks...

(4) aku x suka org yg suka cakap dgn riaknya... macamlah diorang ni bagus sgt... aku suka org mcm awek aku... ada sense of humour... kelakar... ahaks...

(5) aku suka maths especially add math... tau nape aku x brape suka math moden??? sbb aku fail bab yg lukis 3D tue... otak aku xbrape best bila nak proses 3D nie... hehehehehehehehe...

(6) suka skills pemain tennis yg ada pada andy roddick walaupun dia jarang menang tapi serve dia laju giler... so far xde org bleh challenge serve dia lagi... mmg aku suka tennis... aku bleh duk dpn tv 5 jam tgk rafael nadal vs roger federer... aku x suka rafael nadal... ????

(7) aku suka dgn ana ivanovic... lawa... hehehehehehe... dulu maria sharapova... but now she's dh jatuh no.2 in my feveret list... hehehehehehehehe...

(8) nama timangan... kwn2 sekampung and family panggil ateh... among frenz, ada panggil zack and zahari... whatever... janji best...

(9) ada 2 lesung pipi bukan lesung pipit... lesung pipit maybe location dia kat tempat lain... ntah ape2 org nie... dh benda tu kat pipi... bg la nama lesung pipi... lucah skit ar lesung pipit tue... wakakakaka...

(10) aku panas baran??? yup... tapi aku xdelah marah2 klu tgh bad temper... cuma xkan bercakap for a while... tapi dgn adik2 and anak2 buah aku, mmg kena wrestling klu buat aku marah... hahahahahahah...

(11) suka makan nasi lemak... asyik citer feveret food jer... sape suh baca... tulah aku suh letak 100 facts... pasal makan jer dh 90 facts... hehehehehehe...

(12) aku suka mengajar... then rasa bersyukur and proud bila tgk result diorg bagus2... all the best for my students...

(13) aku penah pegi india... hahahahahaha... tu pun nak bg tau kat org... ada aku kisah... again???

(14) aku teringin nak gi bandar2 kat indonesia coz diorg ckp kat sana mmg "centre of abiskan duit" coz barang2 murah... i love shopping... ahaks...

(15) aku kawan dila... adakah dila akan bangga bila baca statement ni...??? antara kwn2 yg best n giler2 skit... (sbb ko tagged aku)... then dia dh nak bertunang... congrats utk dila@memey...

(16) aku antara jutaan peminat Malaysia yg suka layan sinetron indon... bukan sbb my girl blaja kat indon ek... sbb pelakon dia??? of course la beb... agnes monica... warghhhhhh.... best banget... hehehehehehehe...

byk lagi aku nak tulis actually about myself... tapi dila@memey bg 16 jer... what can i do... hahahahahahahaha...

4 comments:

dLa IS THE NAME said...

hooiii abang zack.ko suke benor panggil aku memey eh. kentut hangit tol. heheheheh...

hohoho..bangga bebenor aku ko tulis kau kawan aku.bodek ke encik?heheheh

eh malu eh...hang p btau pasai apa?? ah denda, belanja aku nasi lemak kafe 4!!

kem said...

nk tgk pic awek ko!! plisss..
suka masak? nk rase..nk..nk!!haha

zackque said...

kema:
i xde simpan my latest pic of my girl... sorry kema...nnt aku masak aku suh dila try... klu okey, aku bg ko makan plak kema...hehehehehe

klu dila x sabar tggu march, i plak can't wait for april... first my birthday on 22 and my girl akan balik m'sia on 16... really can't wait...

kem said...

oh nk blk mesia ke gf ko?
bestnye!
mesti ko sgt xsabar..sgt gumbiraaaa...lalalaa
nnti bila2 post la pic korg weh..
=)