Saturday, April 18, 2009

YA I YA LAH... TAGGED AGAIN

1. handphone: 3310... kakak saya bg duit separuh beli hp nie... ni masa umur saya 20 tahun... time part 4 diploma... still simpan hp tu sampai skang... nnt 50 tahun akan dtg akan dihantar ke muzium sbg monumen yg dikenang... wakakakakakakakakakaka....

2. walkman. panasonic... juga dibeli sendiri ketika berumur 20 tahun... serius seyh aku beli and sayang giler kt walkman tue... masa tu kt uitm penang x bleh bawak radio... so beli la walkman... that time, mcm2 kaset aku beli... tapi xtau mana ilang sumer kaset2 tue...??? keliwon amik kot... huhuhuhuhuhuhu...

3. basikal. saya hanya ada basikal masa darjah 6... itupun dikongsi bersama adik saya... basikal tu sesuai dipakai oleh kaum wanita... yang ada raga kt dpn tu... tapi hanya itu yg ayah saya mampu beli that time... saya x kisah sgt tapi happy bila tgk adik excited dpt basikal baru... saya abg yg suka beralah... tapi itu masa kecik2 la... skang saya selalu nak menang walaupun diakui adik saya lebih menonjol and bagus daripada saya... huhuhuhuhuhu....

4. spectacles. form 3... bila duk last row, x nampak cikgu tulis ape... masa tu spec saya mcm spec harry potter... tapi kenapa saya x digilai mcm harry potter??? hahahahahahahaha... hanya anda yg menentukannya...

5. crush. malu ar nak citer... first crush saya dh kawen and dah ada seorg anak... bulan 6 ni akan bertambah lg ahli keluarga beliau... saya??? tgh kumpul duit nak kawen...

6. naik flight. masa gi india last year... naik MAS... service MAS mmg bagus...

7. boyfriend. aku rasa dila x mengajukan soalan ni utk aku... mungkin utk kwn2 perempuan beliau sahaja... hehehehehehehe...

thanx dila tag me again... i nak tag en.ijat ngan en.johari???

2 comments:

dLa IS THE NAME said...

kau buatla girlfriend..adeh..!! hahahaha.gud luck in ur finals!!

zackque said...

huhuhuhu...aku ingat ko suh aku ckp pasal boyfriend(nk kaber malas citer pasal girlfriend i)...wakakakaka...