Saturday, December 5, 2009

MASA DAH TIME....

Assalamualaikum sahabat2... sihat kah??? dah lama x hapdet blog yg cute ni (mcm tuan dia)... keh3... as usual... keje membataskan pergerakan jari-jemari utk menghapdet blog ni... tugas jari jemariku sudah bertukar arah utk keje2 RA... sian kat jari jemari nie...

Xder citer best pun... Citer best pun pasal kwn2 nak kawen bln 12 nie... sape yg best??? aku gak yg x best... aku enjoy jer... ngehehehehehehehehe... subhi, nazli, miza, munira (sorry, utk nama2 yg x disebut) bakal menamatkan zaman teruna @ dara... byk tul jemputan... hehehehehehehe... tahniah utk korang...

kenape ya agak boring post kali nie... mcm tuan dia yg tgh kebosanan tahap gaban + cipan... bosang sungguh... kui3... bln 12 ni pun merupakan bulan yg paling dibenci @ ditakuti oleh kanak2 yg blum "potong"... "potong...potong...potong"... of coz i dah "potong".... hehehehehehe... post ni jugak sesuai utk stendley (kwn baik dila and ct)... jgn buat2 lupa nak "potong"... wakakakakakaka... just kidding... klu teringat zaman berkhatan 12 or 13 years ago , mmg agak klaka... mlm sebelum khatan xbleh nk tdo... neves babe... sblm khatan, aku khatam Al-Quran dulu... itu kali ke-2 aku khatam Al-Quran... semua tok guru ngaji aku dtg membantu... suara pun nak x nak keluar masa tuh... serius neves... darah pun mcm berenti mengalir... hampeh tul...

ye... setibanya kt klinik, masa pun time... budak sebelum aku nangis bagai nak rak... menambahkan rasa ketakutan dan kegusaran di hati ini... tapi aku gentleman babe... x nangis pun... tapi aku segan coz assistant tu perempuan... malu giler babe... assistant tu dgn selamba berkata2 "dh byk akak tgk dik... xyah malu"... cinabeng nyer assistant... tau2 jer aku segan ngan dia... aku x nangis babe... tanya ayah aku klu x caya... ahaks... lps khatan, balik rumah... sampai kt rumah, anak2 dara kt rumah aku sibuk2 nak tgk... aku x bg... mana bleh... nnt bentan... lambat sembuh... hahahahahahahaha... giler ar...

masa aku khatan, aku dpt layanan first class... sumer org fokus kt aku... ngehehehehehehe... sgt suka ok... bila dh sembuh, sesi mengira collection org ramai bermula... RM800 aku dpt time tue... masuk bank... lps tu aku dh rasa jd org besar... dh boleh ngorat awek2 kt kg aku... tapi x sorang pun melekat di hati ini... hatiku di curi insan lain... (jgn muntah hijau ek baca statement ni)... oklah, ada masa aku hapdet citer lain... chow... wassalam...

1 comment:

armouris said...

info tentang berkhatan kat sini - Kelebihan Berkhatan