Wednesday, May 26, 2010

SEMUA PUN BOLEH...

Assalamualaikum...

Sihatkah pembaca2 blog ku sekalian??? semoga kalian sihat walafiat di bawah perlindungan dan keberkatan Allah s.w.t... bila kak tipah (my master-mate) komplen sbb dh lama dh update blog... disebabkan kak tipah menyajikan hidangan sarapan nasi lemak yg sgt masyuk pagi td, maka terupdate la blog aku mlm ni... ape kene mengena nasi lemak kak tipah dgn entry kali ni??? ermmm... xde ape2 pun... kui3...

Actually dh lama x apdet blog coz busy dgn conference kt Melaka... Colloquium on Signal Processing and Its Applications 2010 (CSPA 2010) yg berlangsung di Hotel Mahkota, Melaka... kali ni aku sebagai presenter... mmg nervous bila nk present project yg kita buat... berpeluh x hengat aku masa tuh... but then Alhamdulillah semuanya ok... feedback??? ada lah sorang panel ni tanya soalan mcm2... Alhamdulillah dpt jwb walaupun peluh jantan dh menitik x hengat masa tu... hoi hoi hoi betul...

Sepanjang 3 ari kt Melaka, berpeluang la naik Menara Taming Sari, naik River Cruise and then jln2 sekitar Melaka... makan kt hotel tu x payah citer la... mmg mantop... meleleh air liur ni ha bila ingat makanan2 yg disajikan... best... tqvm to the Hotel Mahkota's crews... mmg superb and marvellous services...

Balik dari Melaka, mcm2 keje menanti... pemurnian degree course... tlg sediakan slide utk lecturer... and mcm2 lg... tp yg penting sempena cuti umum sempena Hari Wesak ni, aku nk blk kg... nk tgk rumah yg baru direnovatekan... then of coz, nk manja2 dgn baby Azhari... tunggu paktih balik ya baby... hehehehehehehe... oklah... nnt ada masa apdet lg... saksikanlah mcm mana muka aku masa present project ari tuh...

with my supervisor


time ni ketaq x hengat...

3 comments:

nur_nj said...

fuyohhhh... baju baru tu... hikhihk...

Tapi tie x pakai... xpe, lain kali pakai one suit ye =)

ctrohani said...

waaaaa... congrats zahari... bulan jun turn saya pulak untuk berconference.. 2 conference sekali gus.. pray for me, eh..

zackque said...

kak tip: insyaAllah next time key...

ct: wishing u best of luck... may Allah bless you...