Tuesday, November 16, 2010

BEAUTIFUL BLOGGER

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... Salam 1 Ukhuwah...

Entry ke-2 pagi2 ni... baru dpt award dari kak tip pasal beatiful blogger award... confuse jap... blog yg cantik ke, empunya dia yg cantik... tapi saya kategori hensem x hengat... puji diri sendiri... sila memuntahkan darah, kahak dan sebagainya ya... hik3... oklah... saya terima juga lah sbb kak tip tag blog saya sbg pilihan dia... arigato gozaimasu... xie' xie...

pastu mcm biasa lah... kena jawab beberapa soalan cepu gangsa atau soalan cepuput... ngehehehehe... jap... nak copy paste soalan...


1. Thanks the person who gave you this award & link them (kiranya kena buat satu ucapan untuk insan baik hati yang give this award la kan?).

saya tujukan ucapan terima kasih buat mak dan ayah serta adik-beradik di kg... hik3... tetiba merepek... of course utk kak tip kesayangan... tqvm...

2) Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome!

saya xtau menilai kecantikan blog secara fizikal... tetapi saya menilai intipati dan kesenangan hati saya ketika membaca blog2 mereka... kak tip one of them...

1. Sham
2. Husna
3. Abg Eq
4. Hami
5. Zara
6. Zieda
7. Ezzan
8. Serol-Nizam
9. Ijat
10. Aznil

so far, saya selalu menantikan updation dari insan2 ini...

3) Tell 7 hell things about yourself ?

1. Sekarang saya obses dgn "KURUS"
2. Suka makan walaupun obses dgn "KURUS"
3. Agak bad-tempered
4. Agak perfectionist
5. Suka tido
6. Pensyarah yg suka manjakan student... ececececece
7. Paling h**l dlm byk2 h**l (x suka word ni actually)... saya suka nanges... ngehehehe... x caya sudah

see u again... until then, tq for this award kak tip... Wassalam...


2 comments:

..::bUtterfLy::.. said...

auuwww...i kena tag eyh? Heee...lama tak kena tagged ni..heee..mucho gracias!

charm said...

waaaaaaa..... terharu...
:-)