Sunday, December 12, 2010

B.I.N.G.O

Assalamualaikum dan Salam Ukhuwah...

Pehabaq sahabat2 sekalian??? semoga sihat di bawah perlindungan Allah s.w.t... just nak share kehadiranku di Bengkel Bina Upaya Ummah II... actually tumpuan bengkel ni adalah utk pembangunan ummah di Sarawak... email dpt last minute... nak x nak, no excuse... kena pegi gak... masa ari sabtu (11/12/11) oklah... ada bengkel... masuk ari ke-2 (12/12/11), saya telah memaksa housemate utk join bengkel ni... punyalah bosan bila ahli politik dpt microfon... serius... saya kan x minat politik2 ni... sampai nak tertido... housemate mengutarakan pendapat
"Jom main BINGO"
Saya mmg blur... dah lupa permainan masa kecik2 dulu... sesi tutorial dlm 5 minit... lps dh recall mcm mana nak main game ni, sesi permainan dimulakan... punyalah kelakar... dh lama x main kan... pastu nk cover2 lg... takut org dpn ngan blakang seat kami terdengar plak nnt... mcm2 isyarat nk bg nombor yg dipilih... hahahahahaha... then, keputusannya seri... saya menang sekali... housemate menang sekali... nk tau mcm mana rupanya game ni???

Yeahhhh.... this is B.I.N.G.O

Memori kenangan lalu terimbas bila main game ni... thanx to my housemate for bringing this sweet memory into my life today... ahaks...

Wassalam...

4 comments:

..::bUtterfLy::.. said...

Hoho. Lama giler ah tak main game ni. Last main masa skolah menengah kot. What a memories!! ;)

zackque said...

hahahahaha... best...

charm said...

game ni... best... buku maths selalu jadi mangsa

zackque said...

betul tu sham...