Tuesday, March 3, 2009

JGN CUBA NAK HINA AKU...

For those yang suka hina dan merendah-rendahkan aku....

Jgn nak suka hina atau merendah2kan aku sesuka hati??? ape??? aku x brape jantan??? ko jantan ke??? blum cuba blum tau... ko hina aku sama la macam ko xde pegangan agama... ko merendah2kan kejadian Allah... aku akui aku mmg seorg yang lemah-lembut tapi aku bukan lembik... maybe ko blum rasa penumbuk atau muay-thai aku lg... masa tu ko tau la langit tinggi ke rendah... damn you...

Aku x mintak and xkan penah mintak pa pe dari ko... selama ni ko yg dok mintak barang2 aku... ada aku kisah sumer tue... sampai makanan aku pun ko sibuk2 nak rasa... ada aku kisah...bukan nak mengungkit tapi sebab mulut ko yg xde insurans tu aku terpaksa bersuara... pastu tetiba ko nak hina aku... cakap aku "x brape jantan" dpn public... what the hell is that??? aku x mintak duit ko pun nak beli barang... sampai kdg2 ko mintak nak guna barang aku, aku bg jer... ada aku kisah sumer tue??? aku x mintak duit ko pun nak isi minyak duit kete aku... aku self sponsored diri aku... so, mind your own business... jgn nak hina2 aku sbb physical aku yg mcm nie... satu hari nnt klu ko dpt anak mcm aku atau lebih teruk daripada aku, baru ko rasa ape yg aku rasa skang...

So, nasihat aku "KEEP UR MOUTH SHUT"...lg sekali ko hina aku, ko akan rasa penumbuk aku... ilang gigi ko baru ko rasa mcm mana malunya nak berdepan dgn public...itu baru ilang gigi... kalau aku pecah rahsia ko dpn public, dkt awek ko, ape perasaan ko...??? malu??? rendah diri??? terjun bangunan??? setiap org ada kelemahan dan kekuatan masing... so, respect each other dah cukup bagus... aku xpenah hina ko... so, it is unfair bila ko hina aku... don't ever try to do it again...UNDERSTOOD????

aku xnak berdendam coz syaitan akan suka org berdendam... that's Y aku luah sumer kat blog aku... bukan mintak simpati kwn2 aku tapi sebagai peringatan utk org lain gak...titik...

6 comments:

dLa IS THE NAME said...

sape yg mulut cam celupar tu??? berani betul dia nak hina2 orang?? tu memang dasar nak kena penumbuk aku jugak tu..!

dah zahari..sabar eh. u know where u stand in this life better than him. i really hate people who insult others hanya nak angkat diri sendiri.DESPICABLE!!!

zackque said...

ntah la dila... maybe dia nak bergurau tapi dgn cara kasar that i can't accept... but he already humiliated me... dahlah penat balik tuition... dpt pulak penghinaan sebegitu... tp aku xdelah amik port sgt... aku just senyum bila dia ckp mcm tue... Allah Maha Adil... maybe one day dia akan rasa apa aku rasa... aku x doa yg jahat utk dia... tp klu itu dpt mengubah perception dia terhadap insan2 mcm aku ni, it's good for him... thanx for ur support...

kem said...

ish..jahat gile org tu..
tak baek la hina2 org.
xpe.ko xyah risau zahari.takat kawan cmtu ,blh blah la.huhu
ko kn ade dila. ade aku (cewah..pdhal jmpe kt india je last..sobs)
=)

zackque said...

tulah pasal kema... aku malas nak layan... walaupun kenal kt india, tapi aku xleh lupa muka ko yg comel tue...(bukan bodek tau)... huhuhuhu... klu afifi x tackle ko, dh lama aku masuk line... hahahahahahaha... klu afifi baca, mesti kena pancung kepala aku... ngorat awek dia plak... kui3...

kem said...

aiseh..
loe bikin gue blushing la zahari..
muahahaha!

jom pegi knduri jan&jun!!
excited neh~ haha

zackque said...

jom kema gi umah jan...
serang...
makan byk2 sampai boncit...
kui3...
bleh demand makanan x???