Friday, March 13, 2009

ROMANCE...

Assalamualaikum...

Dh lama x apdet blog since byk keje tertunggak perlu diselesaikan... whatever it is, life must go on... skang ni tgh tulis kat blog nie (of course la... xkan tgh masak plak)... hehehehehe...

sambil2 tu dgr violin instrumental dari filem selamat pagi cinta... serius romantik... ingat plak kt awek nun jauh di sana... romance giler... walaupun telah di-repeat hampir 20kali, still x boring... aku x tgk filem ni cuma tgk iklan kt tv... aku terpanggil utk cari dan download instrumental nie... mmg best... dgr plak alunan biola yang menusuk kalbu, serius aku x bleh nak bayangkan perasaan aku saat ini (jiwang siyot)... kui3...

kalau sape2 berminat utk mendengar alunan biola yg best ni, bleh la bg email... tiada caj yg dikenakan... pastu membayangkan berada di sisi insan2 tersayang... mesti tangkap lentoq... ada bran??? hehehehehe...

4 comments:

kem said...

eceyhh..layan jiwang nampak..woots!~
hahhaa
jgn ko gi menari2 sudah..sambil dnga lagu tu..hahahha
=)

zackque said...
This comment has been removed by the author.
zackque said...

layan perasaan la kema...
ni payah klu berkasih-kasihan jauh2...
klu ballroom, aku ajak awek aku menari lagu nie...
hehehehehehe...

ctrohani said...

bleh2.. send la kat emel ni:
adeq_siti1184@yahoo.com. blh layannnn gak.. hehehe..