Wednesday, April 7, 2010

REGANGAN OTOT...

Assalamualaikum...

Pehabaq semua... ??? ecececececece... terima kasih kerana membaca... ape kena regangan otot dgn entry kali ni??? huhuhuhuhuhuhu... ceritanya mcm ni... for this 2 weeks... ops silap... for this 3 weeks, aku selalu tdo lewat... 3 a.m... 4 a.m... 5 a.m... itulah waktu tdo aku... then bgn pukul 8 a.m... (tp saya solat subuh pukul 6.45 am)... maksudnya aku tdo semula lps subuh... satu tindakan yg tidak baik... tapi aku perlu recover my sleeping time... tu yg aku rasa otot2 bdn aku dh tegang dan memerlukan sedikit regangan... ahaks...

Reasons ape aku tdo bila manusia sudah mula bgn... aku bukan batman or yg sewaktu dengannya... the reasons are

1) siapkan final year project (FYP)
2) at the sama time, repair mana2 yg patut technical paper for conference this coming May
3) marking quiz student (degree)
4) marking test student (tuition)
5) run experiment for RA job...

Alhamdulillah, my FYP dh siap walaupun kdg2 mata aku naik juling buat coding MATLAB yg seakan-akan x memahami getaran jiwa aku nie... spending most of my night doing this coding... Alhamdulillah, Allah permudahkan segalanya... Billions thanx to my supervisor, PM. Dr. Nooritawati Md Tahir, my co-supervisor, En. Ihsan M.Yassin, my team partners, Kak Izat and Kak Has and to all my friends for the supports...

Skang ni tgh touch-up mana2 part yg perlu improved supaya thesis aku nampak mcm best... hahahahahahaha... after this, i wanna go somewhere (tempat terpaksa dirahsiakan) utk menenangkan fikiran and sambil2 tu cuti2 Malaysia... masa tu hp off, no more internet... just myself and the peace...

"When people sleep, we work... When people work, we work ahead..."

Wassalam...

5 comments:

..::bUtterfLy::.. said...

waa...sangat jeles bile mendengar project u da siap.. Jeles kuasa seploh oke! Haha.

ctrohani said...

saya jugak jeles.. mengadap MATLAB sampai termuntah2.. uwaaaaaaa...anyway, congrats la.. dedikasi dalam buat keja.. mmg tu la resultnya.. kan???

dLa IS THE NAME said...

besaaaaaaaaaarr punyee JELES!

zackque said...

jgn jeles lg... itu pandangan peribadi saya jer... xtaulah klu supervisor suruh tambah lg... hopefully not la...

nur_nj said...

wahhh... tahniah...berbaloi2... hehhe