Wednesday, April 28, 2010

PEROMPAK... X AMAN KO DUNIA AKHIRAT...

Assalamualaikum...

Pehabaq sahabat2 sekalian...???? Kenapa entry ni mcm emosi marah jer... mmg aku MARAH... mmg v*vi itu perompak yang dtg menyamun kt rumah aku... Alhamdulillah xde brg2 aku yg ilang... kenapa ko amik tv, laptop kawan aku, hp kwn aku, duit syiling kwn aku??? kenapa x angkut peti ais, mesin basuh, dapur???

Ko tau x laptop kwn aku tu ada thesis final year project dia... nk kena antar dlm tempoh terdekat ni??? ban***g la ko ni... kecik2 xnak mam**s... dh besar menyusahkan org... klu aku ada magic, dh lama aku santau ko... MARAH bebenor nampaknya sir zahari ni??? sape x marah... aku ni terguling tertonggek dgn kwn aku tu smpai ke pagi nk siapkan thesis masing2... last2 ko jahanamkan harapan dia... manusia jenis ape ko ni...??? huhhhh...

Aku berdoa supaya ko pulangkan segala yang ko curi tu... Semoga Allah bukakan pintu hati pencuri(s) tersebut utk kembali ke jalan Allah s.w.t...

Wassalam...

4 comments:

...antikapel... said...

sabar...mungkin ada hikmah tersembunyi....
dan mungkin juga itu bukan rezki kita...
kalau lapto tu masih reki anda dan kawan2, suatu hari nanti pasti akan dpt balik.....yg enting sabar....ALLAH tau apa yg terbaik utk kita....

zackque said...

yup... klu awk tgk muka kwn saya, mesti awk kesian... dah la ia ada exams on this thursday (29/4)... nk kena antar thesis lg... thanx for the support key...

nur_nj said...

salam zahari, laptop sape kene curi tu??? MasyaAllah... x tahu nak kata apa dah... sabar byk2 ye... Allah sedang menguji, mari kita doa byk2 moga dipulangkan laptop tu... Thesis tu sgt penting... Duit semua boleh cari kemudian, nak tulis thesis lagi sekali, Ya Allah... x sanggup kot...

ctrohani said...

Allah tak kan uji hambaNya yang tak mampu nak tanggung ujianNya.. sabar je la eh..