Wednesday, October 29, 2008

AM I TO SEXY FOR MY CAREER???

gambar yg diedit oleh ezan

adakah sesuai statement kat atas tue??? ntah la... sampai skang aku menanti2 peluang pekerjaan yang aku idam-idamkan... sabar zahari... yeah... sabar itu sebahagian daripada iman... tgh2 boring ni aku pun melakukan hobi aku yg terbaru nie... edit-mengedit gambar... sambil2 tu goyang2 badan dgr dangdut...hohohohohohohoho...ape??? dangdut xde kelas??? wei... i'm not bias to any music...i can hear to any type of music... sbb dangdut la inul kaya and buat org x tdo mlm tgk and t'bayang goyang gerudi dia...huhuhuhuhuhuhuhu...

just nak thanx to ezzan coz berjaya mencantikkan gambar saya dgn ketua penari "sway"...nama beliau terpaksa dirahsiakan atas sebab2 tertentu (takut kena bomoh nnt)...hohohohohoho...ntah bila dpt jumpa ezzan lg...dila pun sama... bila nak jumpa ni???gi main bowling sama2...hohohohoho...


1 comment:

90° said...

aiseh..turun shah alam la bang..kumpul duit je tau, jgn lupa open table.hehehehe