Thursday, October 16, 2008

KEBUN SAWIT...


angkat buat sawit gi platform

panasnya...berpeluh2 aku...

I am too sexy (Horatio)
I am too sexy (Mac Taylor)

hahahahaha...different people membunyikan "I am too sexy"...iklan kat AXN...saje je intro menda nie...masa nak mula2 menaip td, teringat iklan nie...mamat NUMB3RS tu pun ada...mamat2 2 org kat atas tu, sape kenal??? klu peminat CSI mesti kenal...ketua CSI:MIAMI and CSI:NY...aku mmg fans utk drama CSI nie...

xde la, saje jer nak bgtau aku peminat citer nie...huhuhuhu...actually hari ni aku gi kebun...memang routine aku sejak balik india nie...suka ar berkebun...kesian tgk ayah aku usahakan kebun sorang2...x larat dh dia nak usahakan kebun tu...umur pun dah menginjak 70 tahun...aku pegi dgn semangat membara...hehehehe...

ramai tanya kat aku "x letih ke pegi kebun??? ada ular x???" FYI, buat masa ni, aku penah jumpa ular tp xde la dia serang aku...aku x kacau dia, so dia pun x kacau aku...klu nak kirakan letih, mana2 keje pun letih... betul x??? org yg duduk dlm office pun letih walaupun kdg2 x buat keje pun... cuma aku nak kongsi bahawasanya aku suka pegi kebun...xtau kenape... sampaikan offer keje pun aku tolak...kui3... sayangnya aku kat kebun sawit tu... tapi klu aku dpt sambung blaja bln 12 ni, insyaAllah aku akan pegi dan kenangan di kebun akan menjadi routine ujung minggu jer la...hehehehehehe...

ape2 pun pekerjaan, pastikan ianya halal...lg 1, tlg la jgn dihina pekerjaan peneroka nie... itu jer nak pesan... jgn rasa bila gaji besar kita dh cukup bagus utk menghina kerja2 org lain... oklah... nnt kita citer lg... nak rehat jap...letih gi kebun...kui3...

3 comments:

azhar said...

jgn jd "alalalalalalalalalalala" dh la yer...hehe

azhar said...

silap...alalalalalalalalan, hehe

zackque said...

hahahahahahaha... alalalalalalalan tu x sesuai kat cnie... x dapek den nak nolong eh tu...